تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
دفاع مقدس و آدرس
mabar.LoxBlog.com لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
كشور اسلامی ايران قريب به 250 هزار شهيد تقديم اسلام كردهاست و میتوان با چاپ يك كتاب از فضايل اخلاقی و معنوی هر شهيد فضای مطالعه كشور را دگرگون كرد و تأسيس كتابخانه تخصصی دفاع مقدس ضرورت دارد.
«عرفانيان»، همسر شهيد چراغچی با بيان اين مطلب گفت: امروزه ادامه راه شهدا تنها برای ما شعار شدهاست و هيچگونه كتابخانه تخصصی دفاع مقدس برای بيان فضايل اخلاقی شهدا در كشور ايجاد نشدهاست.
وی با گلايه از اينكه مردم كمتر به ترويج فرهنگ شهادت میپردازند، افزود: شهيد چراغچی عاشق مطالعه و كتاب بود و شهدای ديگر هم از اين خصوصيت برخوردار بودهاند زيرا آنها راه خدا را با استفاده از همين ابزار كشف كرده بودند.
عرفانيان ادامه داد: با برگزاری يادواره شهدا بايد ياد و خاطره تمام شهدا زنده شود زيرا آنها خواستند كه خداوند آنها را انتخاب كند.
قائم مقام وزير آموزش و پرورش با اشاره به اينكه بسيجيان در برابر جنگ نرم دشمنان اسلام آمادهباش هستند، گفت: هشت سال دفاع مقدس نيز با تفكر بسيجي و حضور بسيجيان به بار نشست و پيروز شد.
جلال رحيمي عصر شنبه در همايش ايثارگران فرهنگي استان مركزي كه در كانون فرهنگي، تربيتي امام علي(ع) اراك برگزار شد،گفت: تا وقتي كه نظام اسلامي ايران با روحيه بسيج و شهادت گره خورده باشد، شكست ناپذير است و در برابر هر تهديد، تجاوز و توطئه تا مرز نابودي دشمنان با اقتدار خواهد ايستاد.
وي با بيان اينكه رشادتهاي جانبازان و از خودگذشتگي شهدا و فداكاري ايثارگران نظام ما را بيمه كرده و كشورمان را در جهان سربلند و پرافتخار كرده است، ابراز داشت: عظمت و اقتدار انقلاب و نظام به بركت همت و رشادت ايثارگران و خانواده شهدا است و ما هر چه داريم از ايثارگريهاي آنان است و بايد قدردان باشيم.
در مراسمي و با حضور پيشكسوتان دوران دفاع مقدس و نويسندگان و هنرمندان بسيجي استان البرز از كتاب روياي پرواز رونمايي شد.
به نقل از روابط عمومي روابط عمومي اداره كل بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس، در اين مراسم دبير اجرايي جشنواره شعر دفاع مقدس طي سخناني اظهار داشت: مسئلهاي كه اين مراسم را از مراسمهاي مشابه متمايز ميكند، رونمايي كتاب توسط مادر شهيد محسن فلكي است كه نحوه شهادت ايشان توسط برادرشان حاج محمدعلي فلكي در كتاب روايت شده است.
حسين رنجكش ادامه داد: راوي اين كتاب از فرماندهان لشكر ده حضرت سيد الشهداء (ع) در دوران دفاع مقدس است كه افتخار جانبازي در دوران سرافراز دفاع مقدس را دارد.
فيلم انيميشن «خاطره ماندگار» باموضوع دفاع مقدس در جشنواره بينالمللي هشت جايزه نخست بهترين فيلمنامه و موسيقي متن را به خود اختصاص داد.
انيميشن كوتاه «خاطره ماندگار» به كارگرداني زهرا خورشيدي و تهيهكنندگي حوزه هنري استان مازندران در شهريور 89 توليد شد. اين انيميشن داستان دختركي است كه در عالم رويا پدر شهيدش را در حرم امام رضا (ع) ملاقات ميكند.
این اثر پویانمایی در جشنواره بينالمللي «هشت» جايزه نخست بهترين فيلمنامه و موسيقي متن را به خود اختصاص داد. خورشيدی کارگردان این اثر از اعضای فعال گروه انيميشن حوزه هنری مازندران است.
علاقمندان براي عضويت در گروه انيميشن حوزه هنری استان مازندران ميتوانند به نشانی ساری، ميدان امام، بلوار دانشگاه مراجعه کنند.
يكي از فرماندهان دوران دفاع مقدس گفت: آمريكا و دشمنان از حاكميت مرجعيت ديني و در رأس آن ولي فقيه در كشور وحشت دارند.
رحيم نوعياقدم ظهر امروز در همايش بسيجيان شهرستان آران و بيدگل افزود: آمريكا به دنيا قول داده بود تا انقلاب اسلامي را سرنگون كند اما زماني كه مردم در ركاب ولي فقيه خود بوده و بسيجيان به امام لبيك گفتند قدرتي تشكيل شد كه هيچ كس نتوانست در برابر آن بايستد.
وي اضافه كرد: انقلاب اسلامي ايران روز به روز پيشرفت كرده، ملتها هوشيار شدند و حاكميتهاي استكباري به واسطه انقلاب اسلامي ايران متزلزل گرديدهاند.
نوعي اقدم با اشاره به اينكه امام راحل سكانداري نظام مقدس را به همرزم خلفش مقام عظماي ولايت سپرد ادامه داد: آمريكا كه گمان ميكرد عمر انقلاب ايران به عمر امام خميني وابسته است معترف شده كه به دليل آنكه آيتالله خامنهاي نيز مانند امام راحل عمل كرده؛ از سرنگوني نظام عاجز ماندهاند.
«ماجراهای مبارزان» اثری از محمدعلی سپهرافغان، نخستين كتاب مصور دفاع مقدس برای كودكان و نوجوانان است كه در سيزدهمين دوسالانه كتاب دفاع مقدس شايسته تقدير معرفی شد.
محمدعلی سپهرافغان، نويسنده كتاب «ماجراهای مبارزان» گفت: اين كتاب كه در مجموع 7 داستان را شامل میشود از بين حدود صد كتاب خاطره رزمندگان استخراج شده است.
وی كه تصويرگری كتاب را نيز خود بر عهده داشت، ادامه داد: اين صد خاطره در مدت دوسال و به تدريج در نشريه ساحل به چاپ رسيده بود كه اكثر آنها تِمی حقيقی داشتند، من نيز در برگردانی و تنظيم برای كودكان و نوجوانان، اين داستانها را تلطيف كرده و بيشتر از اينكه به حوادث جنگی بپردازم، اخلاقيات جاری در جبهههای جنگ را كه بار تربيتی و اخلاقی دارند را برای اين گروه سنی بيان كنم.
سپهرافغان با اشاره به اينكه اين كتاب نخستين كتاب مصور(كميك استريپ) حوزه دفاع مقدس برای كودك و نوجوان است گفت: مجموعه هفت داستان از اين خاطرات را به سيدضياءالدين شفيعی در انتشارات ارديبهشت ارائه كردم و از سوی وی به «سردار زنجانی» در بنياد حفظ و نشر آثار و ارزشهای دفاع مقدس معرفی شدم كه با حمايت انتشارات بنياد اين كتاب به چاپ رسيد.
يادآوری میشود، اختتاميه سيزدهمين دوسالانه كتاب دفاع مقدس، اول آذر در تالار انديشه حوزه هنری برگزار شد.
سکانس اول- روز- داخلي - اتاق دکتر قانعي بيمارستان ساسان
من يک شيميايي ام. باور کنيد. مجبورم نکنيد قسم بخورم. ولي من هم يک شيميايي ام. با همه جوانبش. شايد هم بدتر. چيه؟ به سرفه اي ناکرده ام شک کرديد؟ يا به تاول هاي باد نکرده ي روي دست و پايم! يا به اينکه مثل فلاني، هنرپيشه ي خوبي نيستم، گيس هايم را بلند نمي کنم و يا روي ويلچر، خود را کج نمي کنم و روز بعد در فلان فيلم سينمايي نمي دوم؟ ولي باور کنيد من هم سرفه مي کنم. شب ها که همه خوابند. دست خودم نيست.
مي پرسي چرا فاصله ي ما با فرزندان مان زياد است؟ خُب معلومه، همين سرفه هاي شبانه است.
من هم که صبح زود بايد از خواب ناز و رختخواب گرم و نرم دل بکنم و به مدرسه بروم، وقتي نصف شب، پدرم با سرفه هاي سنگينش، مثل خمپاره 120 بترکد و شيشه هاي خانه را بلرزاند، از خواب بپرم، خُب معلومه از دستش عصباني مي شوم و مي روم جاي ديگري مي خوابم تا صداي تند و زمخت سرفه هايش را نشنوم.